Skip to main content

Ons team

Wij vertrouwen op ons personeel om de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten te leveren. Daarom zijn wij enorm trots op ons personeel en stellen wij hun graag voor.

Directeur

Danny Janssen

Mijn naam is Danny Janssen. Eigenlijk werkte ik als klein kind al bij het bedrijf, toen het nog van mijn vader Henk Janssen was, maar vanaf 2008 ben ik officieel naast mijn studie aan de slag gegaan bij Aquaja. Na het afronden van mijn studie commerciële economie ben ik op 1 januari 2011 fulltime in dienst getreden.

Sinds 2015 ben ik directeur en eigenaar geworden van Aquaja. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de sales, het management en de strategiebepaling. Mijn collega’s sturen de interne processen aan en ik ben verantwoordelijk voor het externe gedeelte. Denk hierbij onder meer aan het bezoeken van klanten, beurzen, leveranciers, etc. Waar onze bedrijfsleider Tom zich bijvoorbeeld ontfermt over de dagelijkse leiding en onze productiemanager Nigel de productie aanstuurt, onderhoud ik het contact met onze klanten en onze verkopers in Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Directeur

Tom Bootsma

Mijn naam is Tom Bootsma, ik ben op moment van schrijven 33 jaar oud en ik ben werkzaam als bedrijfsleider bij Aquaja. Ik ben in 2011 begonnen als stagiair. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor onder andere het ontwerpen van de diverse dierenafdelingen, het onderhouden van klantcontacten en de dagelijkse gang van zaken binnen Aquaja.

Bedrijfsleider (operationeel)

Bjorn Leurs

Productie & Procesmanager

Nigel Heylighen

Mijn naam is Nigel Heylighen en ik ben 24 jaar oud. Mijn eerste kennismaking met Aquaja was in 2015 toen ik hier mijn eerste stage liep. Meerdere stageperiodes later ben ik sinds juli 2021 full-time bij Aquaja begonnen als verantwoordelijke voor de Aquaja Diamond Line. Sinds februari 2022 ben ik als productie en procesmanager verantwoordelijk voor zaken zoals de productieplanning, het aansturen van de productie en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Key account manager Diamond Line & Marketing

Vince Dullens

Mijn naam is Vince Dullens, ik ben 24 jaar oud en ik ben verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met de Aquaja Diamond Line. Denk hierbij aan het klantencontact, de transport, webshop, marketing en het leveren van een goede service. Verder ben ik  verantwoordelijk voor de marketing van Aquaja. Na het succesvol behalen van mijn afstudeerstage bij Aquaja in 2020 (opleiding Commercieel Management) ben ik direct in dienst getreden. Op het gebied van marketing houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en publiceren van content. Ik ben altijd op zoek naar manieren om in contact te komen met onze doelgroep.

Commercieel Medewerker

Diana Joosten

Mijn naam is Diana Joosten. Ik ben in 2018 begonnen met mijn werkzaamheden bij Aquaja. Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf is Commercieel Medewerker Binnendienst. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoop van alle producten. Naast de inkoop van alle producten zorg ik ook dat de offertes en de facturen opgesteld en verstuurd worden. Dagelijks ben ik bezig met het zoeken en onderhandelen naar de juiste leveranciers. Dit doe ik mede door analyses te maken van het inkoopproces zodat we altijd kunnen kijken naar verbeteringen.

Administratie

Jo Meuwissen

Mijn naam is Jo Meuwissen en ik ben sinds 2015 werkzaam voor Aquaja. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie in de breedste zin van het woord. Voor mij is het werken bij Aquaja bijna een hobby; ondanks mijn leeftijd van (bijna) 70 jaar kom ik met veel plezier naar het werk toe.

Ik heb het bedrijf in de afgelopen jaren zien groeien en ben trots op de prestaties van het gehele team.

Administratie

Eric Knoben

Sales Franstalig

Dries de Bont

Mijn naam is Dries de Bont en ik ben 42 jaar oud. Ik werk sinds eind 2015 aan het versterken van de positie van Aquaja in Wallonië en in Frankrijk. Ik verzorg de acquisitie richting de winkelketens en marketing van Aquaja in de Franstalige landen. Hoogtepunten van mijn tijd bij Aquaja zijn sowieso de bedrijfsfeestjes bij de start van de zomer en het einde van het jaar. Ook vind ik de vele ritjes richting Frankrijk om nieuwe klanten te ontmoeten hele interessante uitdagingen!

Sales Duitsland

Torsten Schwede

Key Accountmanager France

Julian Hastings

Service / Installatie

Jack Jennissen

Ik ben Jack en in 2021 ben ik begonnen als service en installatiemonteur voor Aquaja. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de reclamebranche, is dit voor mij een hele leuke nieuwe uitdaging. In mijn werkzaamheden ben ik veelal samen met mijn collega’s op de weg om onze projecten te installeren en om service te verrichten op locatie.

Hierbij zie ik veel van Europa, en zelfs van de wereld. De installatie van een project voor een klant in Dubai begin 2022 was bijvoorbeeld een zeer leuk project.

Service / Installatie

Hub

Service / Installatie

Ron Dedrog

Mijn naam is Ron en mijn bijnaam is Ronnie Balboa. In 2012 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden bij Aquaja. Ik ben bij Aquaja begonnen als productiemedewerker. Vanaf 2015 ben ik actief als serviceverantwoordelijke. Mijn taken en verantwoordelijkheden zijn vrij divers: after sales, service problemen oplossen, het installeren van projecten, etc.

Tijdens mijn werk als servicemonteur sta ik veel in contact met de klanten, dit is ook écht mijn hoogtepunt tijdens het werken. Toen ik begon als productiemedewerker en ik hoorde dat ik de groei mocht maken tot servicemonteur was ik echt trots op mezelf. Dit zal ik niet meer vergeten. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat het bedrijf de laatste jaren een internationale groei heeft doorgemaakt. En aangezien ik de projecten mag installeren, betekent dit dat ik de laatste jaren veel landen heb mogen bezoeken, zelfs tot Israël aan toe. Verder is de sfeer onderling tijdens personeelsfeestjes, uitstapjes, pauzes etc. erg goed.

Installatie / Productie

Tico Wilms

Ik ben Tico en ik ben sinds 2022 werkzaam bij Aquaja. Ik ben actief in de productie en zorg samen met mijn collega’s voor de bouw van de projecten. Verder mag ik regelmatig mee met het installeren van de projecten bij klanten.

Bedrijfsadviseur

Jan Schellekens

Bedrijfsadviseur

Henk Janssen

Bedrijfshond

Blutsj

Productie

Rick Schouten

Mijn naam is Rick, maar mijn bijnaam is Rickert. Na het afronden van mijn opleiding op Sint Jansberg Maaseik ben ik gelijk bij Aquaja aan de slag gegaan. Dit was in 2000. Mijn taak is het maken van aquariums met als specialisatie het kitten. Dit jaar heb ik ook geholpen bij het opzetten van de nieuwe Aquaja Diamond line. Laatste jaren word ik ook steeds vaker betrokken bij speciale winkelinrichting projecten.

Productie

Sergio Latumahina

Mijn naam is Sergio Latumahina. Ik ben in april 2020 begonnen met werken bij Aquaja. Ik ben productiemedewerker en de focus bij mijn werkzaamheden ligt voornamelijk op winkelinrichting. Vanuit mijn opleiding ben ik gespecialiseerd in houtbewerking, hier ligt ook mijn passie. Verder ga ik af en toe mee met installaties.

Productie

Jan Biermans

Productie

Maurice Loock

Ik ben Maurice en ik werk in de productie bij Aquaja. Ik heb het erg naar mijn zin bij hier. Ik heb leuke collega’s en de werksfeer is top.

Productie

Har Hamacher

Mijn naam is Har Hamacher. Ik ben in 2006 bij Aquaja in dienst getreden. Ik ben productiemedewerker en ik ben gespecialiseerd in het kitten van aquariums en het produceren van stellingen voor de verkoop van levende have. Elk project dat de deur uit gaat en waar ik aan heb gewerkt is voor mij een hoogtepunt. Ik vind het mooi om achteraf beelden van de geplaatste stellingen in de desbetreffende winkel te zien te krijgen!

Productie

Ivo Niessen

Mijn naam is Ivo en ik ben in Juni 2022 bij Aquaja in dienst getreden. Ik ben met name bezig met het produceren van aquariums met als specialisatie het kitten. Denk hierbij aan het produceren van Aquaja Diamond Line aquariums en visbassins. Wanneer nodig ga ik ook als interieurbouwer aan de slag.

Productie / Logistiek

Piet Goossens

Mijn naam is Piet en ik ben al een zeer lange tijd werkzaam voor Aquaja. Ik ben verantwoordelijk voor de logistieke stroom binnen Aquaja. Dit betekent voor mijn dagelijkse werkzaamheden dat ik bezig ben met de ontvangst van goederen, maar met name met de uitgaande producten van Aquaja.

Glasoperator

Jos Peeters

Ik ben Jos en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Aquaja als glasoperator. Hierbij bedien ik samen met mijn collega Anton het gehele glaspark van Aquaja: de computergestuurde snijtafel, de slijpmachine, de wasmachine en de glasboormachine.

Glasoperator

Michèle

Bekijk ons laatste nieuws

Meer informatie

Neem contact met ons op

Contact

Hoofd administratie

Heb jij affiniteit met cijfertjes en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Kijk dan niet verder! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een leuke collega om ons team te komen versterken.

Als hoofd administratie draag je zorg aan het beheer en de administratie van onze debiteuren en crediteuren. Je verzorgt juiste en tijdige financiële rapportages; hiervoor voer je interne controle processen uit en verzamel je informatie voor diverse interne en externe financiële rapportages. Je stelt uitgaande betalingen op, en verwerkt en controleert deze. Tevens stel je administratieve procedures op en bewaak je deze. Verder verricht je boekingen in de financiële administraties en tot slot verwerk je documenten van financieel-administratieve aard. Dit alles in nauwe samenwerking met de directie.

Wie zijn wij?

Aquaja is een dynamisch bedrijf, welbekend als een van de beste producenten van winkelinrichtingen en verkoopstellingen voor onder andere dierenspeciaalzaken en tuincentra. Wij leveren en installeren diverse maatwerk oplossingen voor de verkoop van onder meer aquarium- en vijvervissen, knaagdieren, vogels, reptielen, aquariumplanten etc.

Wij zoeken iemand:

 • Die beschikt over een goede kennis van Microsoft Office, met name Excel;
 • Die enige ervaring heeft met boekhouding of een soortgelijke functie;
 • Die een relevante vakopleiding af heeft gerond;
 • Die accuraat en systematisch werkt;
 • Die een proactieve en pragmatische instelling heeft;
 • Die de Nederlandse taal beheerst. Engels is een pre;

Wij bieden

Aquaja biedt een afwisselende baan van 28 – 32 uur per week met een marktconform salaris, in een informele en prettige werksfeer. Je opereert in een gemotiveerd team waar initiatief, doorzettingsvermogen en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Aarzel niet en neem contact met ons op als jij interesse hebt in deze functie! Je kunt een mail sturen naar info@aquaja.nl of bellen op +31 475 74 55 00. Je kunt ons ook een bericht sturen per WhatsApp via +31 6 40 10 44 12.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht worden niet op prijs gesteld.

Chauffage sur chauffage central Chaudière

 • Certains batteries pour aquariums et batteries pour plantes sont équipés de tuyaux de chauffage sous les aquariums.
 • Nous installons ces tubes chauffants dans les batteries sur des plaques tempex.
 • Un installateur agréé doit s’assurer que les tuyaux de chauffage sont raccordés au système de chauffage central.
 • Une ou plusieurs vannes thermostatiques sont également installées entre les deux afin que vous puissiez réguler vous-même la température dans les batteries.

 

*Applicable à : batteries d’aquarium et batteries a plantes.

Energy Saving Heating System

 • You can optionally equip our aquarium units with an energy saving heating system, where we put heating tubes under the aquariums.
 • These heating tubes are placed in isolating tempex materials.
 • A specialized installation company needs to connect these tubes to your central heating system.
 • Between the tubes and the central heating system the installation company needs to place thermostatic valves so you can control the temperature.

Electricity

 • There needs to be a double socket available for each unit.
 • The socket needs to be installed 15 cm above the wall units.
 • The sockets for our coldwater basins and plant islands need to be installed below the place of installment of the products.
 • The mechanical ventilation of our bird units need to be connected to constant current

Water supply

 • There needs to be a water supply with a ¾” external threaded faucet.
 • The water supply needs to be within 2 meters of the installed products.
 • The water supply needs to be installed at least 10 cm above the unit.

Water drainage

 • There needs to be a connection to the sewer with a diameter of 50 mm or 110 mm.
 • The drainage needs to be within 2 meters of the installed products.
 • The drainage needs to be in the floor (or as low as possible, in any case it needs to be lower then the lowest aquarium).

General rules

 • The place of installment needs to be clear of any obstacles and the floor needs to be even and stable. Aquaja recommends an even concrete floor. On any other floors we can’t guarantee the lifetime of our products.
 • The customer is responsible for an open access of the products towards the place of installment (e.g. door openings, other store units and any other obstacle).
 • The customer needs to have 1 extra person available to help unloading the products.
 • The exact place of installment needs to be determined on site with a responsible. Any chance in place of installment after the installation has started will be calculated as additional work.
 • Before the installation starts the required water drainage, water supply and electricity supplies need to be present and functional. If this is not the case, we are unable to test our products and therefor are not responsible for any possible leaks and/or failures.

Contact

 

Aquaja B.V.
Ampèreweg 10a
6101 XE Echt
the Netherlands

T: 0031 – (0)475 74 55 00

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.

Contact

 

Aquaja B.V.
Ampèreweg 10a
6101 XE Echt
Les Pays-Bays

T: 0031 – (0)475 74 55 00
T: 0031 – (0)6 39439943 (Dries de Bont – Représentant)

 

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.
 • Vous devez installer une double prise pour chaque batterie. Une seule prise est éventuellement suffisante (selon les options retenues).
 • Les doubles et / ou simples prises doivent etre installé de 15 cm au-dessus de chaque batterie.
 • Un point de courant continu doit être présent au fond de tous les bassins de poissons d’eau froide et des îlots de plantes.
 • Pour chaque îlot de tortue, une prise double face doit être présente dans un rayon de 1 mètre.
 • Les ventilateurs des batteries d’oiseaux doivent être connectés à un courant continu car ils doivent toujours fonctionner.
 • Les connexions pour les batteries d’oiseaux doivent également être fixées à au moins 15 cm au-dessus de la batterie.
 • Vous devez prévoir une connexion de robinet avec un filetage externe de 3/4 « (pouce).
 • L’arrivée d’eau peut être à 2 mètres maximum des batteries a installer.
 • L’arrivée d’eau doit être placée à au moins 10 cm au-dessus du batterie (à la hauteur standard de la batterie de 225 cm, l’arrivée d’eau doit être installé à une hauteur d’au moins 235 cm).
 • Vous devez prévoir une connexion à l’égout avec un diamètre d’au 50 mm ou 110 mm.
 • L’évacuation d’eau ne doit pas être à plus de 2 mètres des batteries à installer.
 • L’évacuation d’eau doit être incorporé dans le sol (ou aussi bas que possible sous le sol, au moins en dessous de la hauteur de l’aquarium le plus bas).

Règles générales

 • L’espace sur lequel les batteries sont placées doit être libre d’obstacles et la surface doit être constituée d’un plancher dur, plat et stable.
  Aquaja conseille de prévoir un sol en béton et homogène. Nous ne pouvons garantir nos produits sur aucune autre surface.
 • Le client est entièrement responsable du fait que les produits commandés peuvent être transportés sur le site d’installation. Pensez aux portes, aux vitrines, aux magasins et aux autres obstacles.
 • Le client doit prévoir 1 personne supplémentaire, en raison de déchargement des batteries.
 • En cas de détails, le client doit transmettre la taille maximale de la porte immédiatement sur devis ou commande
 • L’emplacement exact de l’installation sera discuté avec la personne responsable en magasin. Tout changement après le démarrage de l’installation sera calculé en tant que travail supplémentaire.
 • Avant l’installation, les installations d’évacuation d’eau, d’arrive d’eau et d’électricité (le cas échéant) doivent être présentes. Si ce n’est pas le cas, nous ne pouvons pas tester notre matériel et nous ne sommes pas responsables des fuites et / ou des défauts.

TECHNICIEN DE SERVICE

Profil de la société
En tant que fabricant d’agencements de magasins / étagères de vente pour animaleries et jardineries, nous fournissons et installons diverses solutions pour la vente de poissons d’aquarium et de bassin, d’oiseaux, de rongeurs, de plantes d’aquarium, etc. (www.aquaja.nl)

En raison de la croissance de notre entreprise avec de nouveaux projets à l’étranger, nous cherchons immédiatement à renforcer notre équipe : un constructeur d’intérieur pour notre site d’Echt (Limbourg du Sud).

La fonction
En tant que technicien de service, vous êtes souvent sur la route pour installer, entretenir et éventuellement effectuer des réparations chez nos clients. Vous êtes le visage de notre entreprise pour le client. Il est important de planifier et d’exécuter le travail efficacement. Il est important de pouvoir travailler de manière autonome ainsi qu’en collaboration avec vos collègues. Les horaires de travail varient et vous devrez régulièrement passer la nuit (en semaine). Outre les Pays-Bas, les travaux auront lieu dans divers pays européens. En raison de la variété des activités et des lieux, il s’agit d’un travail très varié.

Votre profil
– Vous avez une bonne compréhension technique ;
– Vous avez une formation professionnelle pertinente;
– Vous avez 2 mains droites ;
– Vous n’avez pas une mentalité de 8 à 5 ;
– Vous n’avez aucun mal à vous lever tôt;
– Vous êtes flexible et résistant au stress;
– Vous travaillez bien de façon autonome;
– Vous avez un permis de conduire BE (condition requise) ;

Nous offrons
Aquaja offre un environnement de travail informel et agréable avec des conditions d’emploi excellentes et appropriées. Vous travaillerez au sein d’une équipe très motivée où l’initiative, la persévérance et la qualité sont très appréciées.

Vous êtes intéressé par cette fonction ? Alors, envoyez votre CV par e-mail à danny@aquaja.nl

Merci de ne pas postuler par téléphone.

Les acquisitions résultant de cette annonce ne sont pas appréciées.

CONSTRUCTEUR D’INTERIEUR

Profil de la société
En tant que fabricant d’agencements de magasins / étagères de vente pour animaleries et jardineries, nous fournissons et installons diverses solutions pour la vente de poissons d’aquarium et de bassin, d’oiseaux, de rongeurs, de plantes d’aquarium, etc. (www.aquaja.nl)

En raison de la croissance de notre entreprise avec de nouveaux projets à l’étranger, nous cherchons immédiatement à renforcer notre équipe : un constructeur d’intérieur pour notre site d’Echt (Limbourg du Sud).

La fonction
Afin de renforcer notre équipe, nous recherchons immédiatement un constructeur d’intérieur pour notre site d’Echt (Limbourg du Sud).

En tant que constructeur d’intérieur, vous êtes responsable de la production et du développement de produits pour l’hébergement du bétail et des activités correspondantes.

Votre profil
– Vous avez une bonne compréhension technique ;
– Vous avez 2 mains droites ;
– Vous n’avez pas une mentalité de 8 à 5 ;
– Vous n’avez aucun mal à vous lever tôt;
– Vous êtes flexible et résistant au stress;
– Vous travaillez bien de façon autonome;

Nous offrons
Aquaja offre un environnement de travail informel et agréable avec des conditions d’emploi excellentes et appropriées. Vous travaillerez au sein d’une équipe très motivée où l’initiative, la persévérance et la qualité sont très appréciées.

Vous êtes intéressé par cette fonction ? Alors, envoyez votre CV par e-mail à danny@aquaja.nl

Merci de ne pas postuler par téléphone.

Les acquisitions résultant de cette annonce ne sont pas appréciées.

SERVICEMONTEUR

Bedrijfsprofiel
Als producent van winkelinrichtingen / verkoopstellingen voor dierenspeciaalzaken en tuincentra leveren en installeren wij verschillende oplossingen voor de verkoop van onder andere aquarium- en vijvervissen, vogels, knaagdieren, aquariumplanten etc. (www.aquaja.nl)
Vanwege de groei van ons bedrijf met nieuwe projecten in binnen- en buitenland zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons technische team: een (ervaren) servicemonteur voor onze vestiging in Echt (Zuid-Limburg).

De functie
Als servicemonteur ben je veelvuldig op pad om onze maatwerk oplossingen bij klanten te installeren, te onderhouden en eventueel reparaties uit te voeren. Hierbij ben je het gezicht van ons bedrijf bij de klant. Het is belangrijk de werkzaamheden efficiënt te plannen en uit te voeren. Het is belangrijk zowel goed zelfstandig als in samenwerking met collega’s te kunnen werken. De werktijden zijn wisselend en je zal regelmatig moeten overnachten (doordeweeks). De werkzaamheden zullen, naast Nederland, in diverse Europese landen plaatsvinden. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden en locaties is dit een zeer afwisselende baan.

Jouw profiel
– Je beschikt over een goed technisch inzicht;
– Je beschikt over een relevante vakopleiding;
– Je hebt 2 rechterhanden;
– Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit;
– Je hebt geen moeite met vroeg opstaan;
– Je bent flexibel en stressbestendig;
– Je werkt goed zelfstandig;
– Je beschikt over rijbewijs BE (vereiste);

Wij bieden
Aquaja biedt een informele en prettige werkomgeving met uitstekende en passende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een zeer gemotiveerd team waar initiatief, doorzettingsvermogen en kwaliteit hoog gewaardeerd worden.

Aarzel niet en neem contact met ons op als jij interesse hebt in deze functie! Je kunt een mail sturen naar info@aquaja.nl of stuur een bericht per WhatsApp via +31 6 40 10 44 12.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

INTERIEURBOUWER

Ben jij praktisch ingesteld, enthousiast en proactief? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team: een interieurbouwer voor onze vestiging in Echt (Zuid- Limburg). Als interieurbouwer ben je vooral verantwoordelijk voor het opbouwen en afwerken van producten voor de huisvesting van levende have en bijkomende werkzaamheden.

Daarnaast werk je in deze functie nauw samen met het overige productiepersoneel en zorgt hierbij voor een goede en duidelijke communicatiestroom. Door de verscheidenheid aan projecten die op worden geleverd is dit een afwisselende baan.

Wie zijn wij?
Aquaja is welbekend als een van de beste producenten van winkelinrichtingen voor levende have ter wereld. Als producent van winkelinrichtingen en verkoopstellingen voor onder andere dierenspeciaalzaken en tuincentra, leveren en installeren wij verschillende oplossingen voor de verkoop van onder meer aquarium- en vijvervissen, knaagdieren, vogels, reptielen, aquariumplanten etc.

Jouw profiel
– Je beschikt over een goed technisch inzicht;
– Je hebt 2 rechterhanden;
– Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit;
– Je hebt geen moeite met vroeg opstaan;
– Je bent flexibel en stressbestendig;
– Je werkt goed zelfstandig;

Wij bieden
Aquaja biedt een informele en prettige werkomgeving met uitstekende en passende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een zeer gemotiveerd team waar initiatief, doorzettingsvermogen en kwaliteit hoog gewaardeerd worden.

Aarzel niet en neem contact met ons op als jij interesse hebt in deze functie! Je kunt een mail sturen naar info@aquaja.nl of stuur een bericht per WhatsApp via +31 6 40 10 44 12.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Energiezuinige Verwarming

 • Sommige aquariumstellingen en plantenstellingen worden voorzien van verwarmingsbuizen onder de aquariums.
 • Deze verwarmingsbuizen worden door ons in de stellingen geplaatst op tempex platen.
 • Een erkend installateur dient ervoor te zorgen dat de verwarmingsbuizen worden aangesloten op de CV.
 • Hiertussen worden ook een of meerdere thermostaatkranen geplaatst zodat u zelf de temperatuur in de stellingen kan regelen.

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen en Plantenstellingen.

Elektriciteit

 • Voor elke stelling dient u een dubbel stopcontact aan te leggen. Eventueel is een enkelvoudig stopcontact ook voldoende (afhankelijk van de gekozen opties).
 • De dubbele en/of enkele stopcontacten dienen 15 cm. boven elke stelling bevestigd te worden.
 • Onder alle koudwatervisbassins en de planteneilanden dient onderin een vast stroompunt aanwezig te zijn.
 • Bij elk schildpadeiland dient binnen een straal van 1 meter een dubbelzijdig stopcontact aanwezig te zijn.
 • De ventilatoren van de vogelstellingen dienen aangesloten te worden op een constante spanning aangezien deze altijd moeten blijven draaien.
 • Aansluitingen bij vogelstellingen dienen eveneens minimaal 15 cm boven de stelling bevestigd te worden.

TIP: Men kan de verlichtingen van alle stellingen aansluiten op de schakelaar welke in verbinding staat met de overige verlichting van de winkel. Wanneer men het licht in de winkel uitzet, gaan alle verlichtingen in de stellingen ook automatisch uit.

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling, vogelstellingen, terrariumstellingen en schildpadeilanden.

Aanvoer

 • U dient te zorgen voor een kraanaansluiting met 3/4“ buitendraad.
 • De aanvoer mag maximaal 2 meter verwijderd zijn van de te plaatsen stellingen.
 • De aanvoer dient minimaal 10 cm boven de stelling geplaatst te zijn (bij standaardhoogte van de stelling van 225 cm dient de aanvoer minimaal op 235 cm hoogte geplaatst te zijn).

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling.

Afvoer

 • U dient te zorgen voor een aansluiting op het riool met een doorsnee van 50 mm of 110 mm.
 • De afvoer mag maximaal 2 meter van de te plaatsen stellingen verwijderd zijn.
 • De afvoer dient in de grond (of zo laag mogelijk onder de grond, in ieder geval onder de hoogte van het onderste aquarium) verwerkt te zijn.

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling.

Algemene regels

 • De ruimte waar de stellingen op worden geplaatst dient vrij te zijn van obstakels en de ondergrond dient uit een harde, vlakke en stabiele vloer te bestaan.
 • Aquaja adviseert een egale, betonnen vloer te voorzien. Op een andere ondergrond kunnen wij geen garanties geven op onze producten.
 • De klant is er geheel verantwoordelijk voor dat de bestelde producten naar de plek van installatie getransporteerd kunnen worden.
 • Denk hierbij aan deuropeningen, winkelpuien, winkelstellingen en overige obstakels. De klant dient te zorgen voor 1 extra persoon i.v.m. het uitladen van de stellingen.
 • De klant dient bij bijzonderheden direct bij offerte of order de maximale deurmaat door te geven
 • De precieze locatie van installatie wordt besproken met een verantwoordelijke ter plaatse. Elke wijziging na aanvang van installatie zal als meerwerk worden doorberekend.
 • Voor aanvang van installatie dienen (indien van toepassing) de afvoer, aanvoer en elektriciteitsvoorzieningen aanwezig te zijn. Indien dit niet het geval is kunnen wij ons materiaal niet testen en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lekkages en/of gebreken.

Contact

 

Aquaja B.V.
Ampèreweg 10a
6101 XE Echt
Nederland

T: 0031 – (0)475 74 55 00