Ons team

Wij vertrouwen op ons personeel om de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten te leveren. Daarom zijn wij enorm trots op ons personeel en stellen wij hun graag voor.

Directeur

Danny Janssen

Mijn naam is Danny Janssen. Eigenlijk werkte ik als klein kind al bij het bedrijf, toen het nog van mijn vader Henk Janssen was, maar vanaf 2008 ben ik officieel naast mijn studie aan de slag gegaan bij Aquaja. Na het afronden van mijn studie commerciële economie ben ik op 1 januari 2011 fulltime in dienst getreden.

Sinds 2015 ben ik directeur en eigenaar geworden van Aquaja. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de sales, het management en de strategiebepaling. Mijn collega’s sturen de interne processen aan en ik ben verantwoordelijk voor het externe gedeelte. Denk hierbij onder meer aan het bezoeken van klanten, beurzen, leveranciers, etc. Waar onze bedrijfsleider Tom zich bijvoorbeeld ontfermt over de dagelijkse leiding en onze productiemanager Nigel de productie aanstuurt, onderhoud ik het contact met onze klanten en onze verkopers in Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Bedrijfsleider

Tom Bootsma

Mijn naam is Tom Bootsma, ik ben op moment van schrijven 33 jaar oud en ik ben werkzaam als bedrijfsleider bij Aquaja. Ik ben in 2011 begonnen als stagiair. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor onder andere het ontwerpen van de diverse dierenafdelingen, het onderhouden van klantcontacten en de dagelijkse gang van zaken binnen Aquaja.
Productie & Procesmanager

Nigel Heylighen

Mijn naam is Nigel Heylighen en ik ben 24 jaar oud. Mijn eerste kennismaking met Aquaja was in 2015 toen ik hier mijn eerste stage liep. Meerdere stageperiodes later ben ik sinds juli 2021 full-time bij Aquaja begonnen als verantwoordelijke voor de Aquaja Diamond Line. Sinds februari 2022 ben ik als productie en procesmanager verantwoordelijk voor zaken zoals de productieplanning, het aansturen van de productie en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.
Commercieel Medewerker

Diana Joosten

Mijn naam is Diana Joosten. Ik ben in 2018 begonnen met mijn werkzaamheden bij Aquaja. Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf is Commercieel Medewerker Binnendienst. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoop van alle producten. Naast de inkoop van alle producten zorg ik ook dat de offertes en de facturen opgesteld en verstuurd worden. Dagelijks ben ik bezig met het zoeken en onderhandelen naar de juiste leveranciers. Dit doe ik mede door analyses te maken van het inkoopproces zodat we altijd kunnen kijken naar verbeteringen.
Marketing

Vince Dullens

Mijn naam is Vince Dullens, ik ben 24 jaar oud en ik ben verantwoordelijk voor de marketing van Aquaja. Ook ben ik verantwoordelijk voor de marketing van de Aquaja Diamond Line. Na het succesvol behalen van mijn afstudeerstage bij Aquaja in 2020 (opleiding Commercieel Management) ben ik bij Aquaja in dienst getreden. Ik houd mij dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en publiceren van content. Verder ben ik altijd op zoek naar manieren om (online) in contact te komen met onze doelgroep!
Administratie

Jo Meuwissen

Mijn naam is Jo Meuwissen en ik ben sinds 2015 werkzaam voor Aquaja. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie in de breedste zin van het woord. Voor mij is het werken bij Aquaja bijna een hobby; ondanks mijn leeftijd van (bijna) 70 jaar kom ik met veel plezier naar het werk toe.

Ik heb het bedrijf in de afgelopen jaren zien groeien en ben trots op de prestaties van het gehele team.

Sales Duitsland

Torsten Schwede

Sales Franstalig

Dries de Bont

Mijn naam is Dries de Bont en ik ben 42 jaar oud. Ik werk sinds eind 2015 aan het versterken van de positie van Aquaja in Wallonië en in Frankrijk. Ik verzorg de acquisitie richting de winkelketens en marketing van Aquaja in de Franstalige landen. Hoogtepunten van mijn tijd bij Aquaja zijn sowieso de bedrijfsfeestjes bij de start van de zomer en het einde van het jaar. Ook vind ik de vele ritjes richting Frankrijk om nieuwe klanten te ontmoeten hele interessante uitdagingen!
Sales U.K.

John Bowen

John is werkzaam voor Aquaja in het Verenigd Koninkrijk sinds 2016. Zijn carrière is John begonnen in de tuincentra, waarna hij het merendeel van zijn leven heeft gewerkt in de aquariumbranche en overige huisdieren, met name reptielen.

John heeft succesvol projecten van Aquaja begeleid in tuincentra, reptielen speciaalzaken, dierenwinkels en aquariumspeciaalzaken in Engeland en Ierland. Hierbij heeft John expertise op het gebied van tropische vissen, zeewater vissen, vijvervissen tot planteneilanden, reptielen, knaagdieren en vogels.

Bedrijfshond

Blutsj

Service / Installatie

Ron Dedrog

Mijn naam is Ron en mijn bijnaam is Ronnie Balboa. In 2012 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden bij Aquaja. Ik ben bij Aquaja begonnen als productiemedewerker. Vanaf 2015 ben ik actief als serviceverantwoordelijke. Mijn taken en verantwoordelijkheden zijn vrij divers: after sales, service problemen oplossen, het installeren van projecten, etc.

Tijdens mijn werk als servicemonteur sta ik veel in contact met de klanten, dit is ook écht mijn hoogtepunt tijdens het werken. Toen ik begon als productiemedewerker en ik hoorde dat ik de groei mocht maken tot servicemonteur was ik echt trots op mezelf. Dit zal ik niet meer vergeten. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat het bedrijf de laatste jaren een internationale groei heeft doorgemaakt. En aangezien ik de projecten mag installeren, betekent dit dat ik de laatste jaren veel landen heb mogen bezoeken, zelfs tot Israël aan toe. Verder is de sfeer onderling tijdens personeelsfeestjes, uitstapjes, pauzes etc. erg goed.

Service / Installatie

Jack Jennissen

Ik ben Jack en in 2021 ben ik begonnen als service en installatiemonteur voor Aquaja. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de reclamebranche, is dit voor mij een hele leuke nieuwe uitdaging. In mijn werkzaamheden ben ik veelal samen met mijn collega’s op de weg om onze projecten te installeren en om service te verrichten op locatie.

Hierbij zie ik veel van Europa, en zelfs van de wereld. De installatie van een project voor een klant in Dubai begin 2022 was bijvoorbeeld een zeer leuk project.

Service / Installatie

Hub

Service / Installatie

Peter Werens

Service / Installatie

Coen Fabus

Bedrijfsadviseur

Jan Schellekens

Bedrijfsadviseur

Henk Janssen

Productie

Har Hamacher

Mijn naam is Har Hamacher. Ik ben in 2006 bij Aquaja in dienst getreden. Ik ben productiemedewerker en ik ben gespecialiseerd in het kitten van aquariums en het produceren van stellingen voor de verkoop van levende have. Elk project dat de deur uit gaat en waar ik aan heb gewerkt is voor mij een hoogtepunt. Ik vind het mooi om achteraf beelden van de geplaatste stellingen in de desbetreffende winkel te zien te krijgen!
Productie

Rick Schouten

Mijn naam is Rick, maar mijn bijnaam is Rickert. Na het afronden van mijn opleiding op Sint Jansberg Maaseik ben ik gelijk bij Aquaja aan de slag gegaan. Dit was in 2000. Mijn taak is het maken van aquariums met als specialisatie het kitten. Dit jaar heb ik ook geholpen bij het opzetten van de nieuwe Aquaja Diamond line. Laatste jaren word ik ook steeds vaker betrokken bij speciale winkelinrichting projecten.
Productie

Sergio Latumahina

Mijn naam is Sergio Latumahina. Ik ben in april 2020 begonnen met werken bij Aquaja. Ik ben productiemedewerker en de focus bij mijn werkzaamheden ligt voornamelijk op winkelinrichting. Vanuit mijn opleiding ben ik gespecialiseerd in houtbewerking, hier ligt ook mijn passie. Verder ga ik af en toe mee met installaties.
Productie

Jan Biermans

Productie

Michèle

Productie

Jesse Moreau

Ik ben Jesse en ik werk sinds 2021 voor Aquaja. Ik ben een groot dierenliefhebber en het is voor mij een voorrecht om dierenverblijven te produceren. De sfeer binnen Aquaja is zeer goed en de collega’s zijn ook zeer behulpzaam om mij alles goed aan te leren.

Gedurende een werkdag ben ik over het algemeen bezig met het bouwen van stellingen, het produceren van leidingwerk en filtersystemen en het afwerken van alle stellingen.

Productie / Logistiek

Piet Goossens

Mijn naam is Piet en ik ben al een zeer lange tijd werkzaam voor Aquaja. Ik ben verantwoordelijk voor de logistieke stroom binnen Aquaja. Dit betekent voor mijn dagelijkse werkzaamheden dat ik bezig ben met de ontvangst van goederen, maar met name met de uitgaande producten van Aquaja.
Glasoperator

Anton

Ik ben Anton en ik ben sinds 2020 werkzaam bij Aquaja als glasoperator. Hierbij bedien ik samen met mijn collega Jos het gehele glaspark van Aquaja: de computergestuurde snijtafel, de slijpmachine, de wasmachine en de glasboormachine.
Productie

Jos Peeters

Ik ben Jos en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Aquaja als glasoperator. Hierbij bedien ik samen met mijn collega Anton het gehele glaspark van Aquaja: de computergestuurde snijtafel, de slijpmachine, de wasmachine en de glasboormachine.

Bekijk ons laatste nieuws

Meer informatie

Neem contact met ons op

Contact