Werkwijze

Wij zijn een partner voor uw nieuwe dierenafdeling, waarbij uw winkel centraal staat. Wij hechten veel waarde aan een duidelijke en heldere communicatie. Uw project komt door middel van een uitgebreid 3D ontwerp voor realisatie al tot leven. Onze ervaren specialisten zorgen voor de juiste kwaliteit en onze service-monteurs zorgen ervoor dat uw verblijven jarenlang mee gaan.

3D tekeningen

Aquaja biedt u de mogelijkheid om met behulp van uitgebreide 3D ontwerpen uw gehele dierenafdeling tot in detail in te tekenen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor kunnen wij uw dierenafdeling volledig intekenen en wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Kortom: uw nieuwe afdeling wordt voor realisatie al tot leven gewekt!

Productie

Alle producten van Aquaja worden in onze eigen productiefaciliteit in Nederland geproduceerd. Onze ervaren specialisten zorgen voor de juiste kwaliteit en uitstraling. Het dierenwelzijn en onderhoudsgemak heeft hierbij ook een belangrijke rol.

Wilt u meer weten over ons (productie)team? Bezoek dan deze pagina.

Installatie

Alle producten worden geleverd en geïnstalleerd door ervaren medewerkers. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle producten op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Zij verlaten uw winkel pas nadat alle producten volledig draaien. Uw medewerkers ontvangen de vereiste product uitleg inclusief onderhoudsplan.

Voor installatie dient de winkel aan een aantal voorwaarden te voldoen, welke u hier kunt lezen.

After-Sales

After-sales is enorm belangrijk voor ons, want wij staan voor kwaliteit. Wij hebben diverse service-monteurs in dienst welke u graag te woord staan of indien nodig een afspraak op locatie maken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse reserve-onderdelen of extra accessoires. Heeft u technische vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk ons laatste nieuws
Meer informatie
Neem contact met ons op
Contact