Support

Helaas kan het voorkomen dat u een probleem heeft welke u zelf niet kan oplossen. Op deze pagina kunt u diverse handleidingen vinden, waarmee u wellicht het probleem zelf kunt oplossen. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact met onze service monteurs opnemen.

Technische vraag?

Helaas kan het voorkomen dat u een probleem heeft welke u zelf niet kan oplossen. Gelukkig kunt u altijd met onze servicemonteurs contact opnemen. Zij staan u graag (geheel kosteloos) telefonisch te woord om te kijken of het probleem via de telefoon te verhelpen is.

Mocht dit niet het geval zijn bieden wij u de mogelijkheid om tegen geringe kosten een service monteur langs te laten komen.

Contact

Handleidingen

AWS systeem

Ons automatisch water verversingsysteem is uniek en bespaart u veel werk. Met behulp van een computer kunt u zelf regelen hoe vaak en hoe lang het water ververst.

Bent u op zoek naar de handleiding van uw computer? Kijk dan eerst welk type computer u heeft en raadpleeg hieronder de gewenste handleiding.

Handleiding Hunter modellen (NL)Handleiding Rainbird ESP RZX NLHandleiding Rainbird STP modellen (Nederlandstalig)Handleiding Nelson Turf modellen (Nederlandstalig)

Luchtpomp

Bij de luchtpomp is het vooral belangrijk om het filter hiervan zorgvuldig en op zeer regelmatige basis schoon te maken. Wanneer het filter verstopt raakt zal de pomp ‘droog’ draaien en kapot gaan. De handleiding van de luchtpomp is hier terug te vinden.

Daarnaast dient het luchtmembraan jaarlijks vervangen te worden.

Handleiding luchtpomp

Opvoerpompen

Afhankelijk van de pomp die in uw stellingen zijn geïnstalleerd, kunt u hieronder de handleidingen van de pompen die wij aanbieden terugvinden:

Sicce MicraSicce Nova & IdraAquaja DL+ Silent

Overig

Verwarmingselementen
Bekijk hier de handleiding van de verwarmingselementen.

Handleiding verwarmingselement

Algemeen onderhoudsplan
Aquaja heeft een onderhoudsplan opgesteld om u te ondersteunen bij het onderhouden van de producten. Dit onderhoudsplan kunt u terugvinden via onderstaande link.

Algemeen onderhoudsplan
Bekijk ons laatste nieuws
Meer informatie
Neem contact met ons op
Contact