Ons Verhaal

Aquaja is een partner voor uw nieuwe dierenafdeling. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij waar u als winkelier naar op zoek bent voor de presentatie van uw levende have.

Familiebedrijf

Aquaja is een internationaal opererend familiebedrijf, gevestigd in Nederland. Meer dan 30 jaar geleden was het Henk Janssen die het bedrijf samen met zijn zwager Hub begon. Sinds die periode is Aquaja uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van winkelinrichting voor de levende have.

Huidige eigenaar Danny Janssen heeft het bedrijf in 2015 overgenomen van zijn vader. Danny is in 2008 officieel aan de slag gegaan bij Aquaja, al liep hij al als klein kind rond in de toenmalige bedrijfshal in Roosteren. Na het afronden van een studie commerciële economie is Danny sinds 2011 fulltime aan het werk.

Na de overname van Danny in 2015 is het bedrijf verhuisd naar Echt. Het bedrijfspand bleek al snel te klein, waarna in de zomer van 2021 een extra bedrijfsruimte is gerealiseerd.

Internationale samenwerkingen

De unieke producten van Aquaja kenmerken zich niet enkel door het gebruik van hoogwaardige materialen. Ook de extra toegevoegde beleving en de hoge service gerichtheid staat centraal bij ons. Het resultaat hiervan is dat Aquaja een vertrouwde partner is voor internationale winkelketens en individuele winkeliers met verkoopoplossingen voor elke situatie.

Voor onze internationale projecten werken wij samen met onze vertegenwoordigers in onder meer Frankrijk, Duitsland en Engeland. Onze medewerkers bezitten veel vakkennis, creëren een goede werksfeer en zorgen er elke dag weer voor dat we ons kunnen onderscheiden in service en kwaliteit.

Uitstraling en kwaliteit

Onze dierenverblijven worden ontworpen en geproduceerd door ervaren specialisten met de focus op kwaliteit en uitstraling. Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk, maar bieden ook een extra dimensie voor uw winkel: uitstraling! Onze verkoopoplossingen maken het mogelijk voor dierenwinkels om levende have op een verantwoorde manier te presenteren en zorgen er tevens voor dat een bezoek aan de winkel een echte belevenis wordt.

De producten van Aquaja zijn van een hoge kwaliteit, energiezuinig en zijn volledig op maat gemaakt. Deze kernwaarden van ons bedrijf worden internationaal erkend en gewaardeerd.

Van ontwerp tot realisatie

Ons werk is grotendeels gebaseerd op maatwerk en wordt volledig aangepast aan de wensen en behoeften van winkelketens en individuele winkeliers. Alle door ons gebruikte basis materialen en accessoires zijn van Europese oorsprong. De realisatie van een project duurt gemiddeld 8 tot 16 weken, van ontwerp tot realisatie. Alle producten worden volledig in eigen beheer geproduceerd.

Deze grondige voorbereiding van een project zorgen ervoor dat de installatiewerkzaamheden op locatie kort zijn: onze installatietijd op locatie bedraagt ongeveer 1 uur per stelling. Onze flexibiliteit, onze korte levertijden, onze geografische locatie dicht bij grote marken zoals Frankrijk en Duitsland en dicht bij de belangrijkste snelwegen en luchthavens, onze prijs-kwaliteit verhouding en onze after-sales service zijn allemaal kernwaarden van ons bedrijf.

Bekijk ons laatste nieuws
Meer informatie
Neem contact met ons op
Contact