Frequently Asked Questions
Aquaja Diamond Line

Below you can find a number of frequently asked questions with regards to the Aquaja Diamond Line. Can’t find an answer to your question? Please don’t hesitate to contact us.

Wat ontvang ik bij een Aquaja Diamond Line?

Elke Aquaja Diamond Line wordt geleverd inclusief de volgende onderdelen:

U dient enkel eigen techniek voor het aquarium aan te schaffen. Verder is het aquarium geheel plug & play.

Hoe sluit ik het leidingwerk aan?

Het leidingwerk wordt compleet voorgemonteerd geleverd. U hoeft niet meer te lijmen. Door middel van een aantal simpele stappen, sluit u het leidingwerk binnen een paar minuten aan. Komt u er niet uit? Bekijk dan hier de handleidingen:

Hoe stel ik mijn deurtjes goed af?

De gebruikte scharnieren voor onze soft-close klapdeurtjes zijn eenvoudig zelf af te stellen. Ook kunt u de deurtjes eenvoudig losmaken en opnieuw terug hangen in het meubel. Bekijk voor uitleg deze video.

Is maatwerk mogelijk?

Nee, het is niet mogelijk om de Aquaja Diamond Line aan te passen op maat. Heeft u tips voor een nieuw model of een aanpassing? Dan kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven.

Kan ik de Aquaja Diamond Line fysiek bekijken?

Ja, dat is mogelijk. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze dealers, Huisdierwereld Diebo in Nieuwegein of Coral and Fishstore in Breda. Daarnaast is het ook mogelijk om met ons een afspraak te maken om bij onze productiefaciliteit in Echt te komen kijken.

Zit er verlichting bij mijn aquarium?

Nee, er zit geen standaard verlichting bij een Aquaja Diamond Line. Binnenkort zullen wij wel meerdere opties gaan aanbieden op onze website.

Ik wil graag werken met een gesloten aquarium in plaats van een rimless aquarium. Kan dat?

Ja, dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de bestelling een aparte lichtkap mee te bestellen. Deze kap wordt bovenop het aquarium gemonteerd. Bekijk hier de beschikbare lichtkappen.