Leveringsmogelijkheden

Wij bieden u diverse leveringsmogelijkheden indien u via onze webshop besteld.

Afhalen
U kunt een besteld aquarium op afspraak afhalen op onze locatie in Echt (Nederland). Kies bij het afrekenen voor de optie ‘afhalen’ en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Gemiddeld genomen staat het aquarium binnen 3 tot 5 werkdagen gereed om af te halen.

Levering op route
Wilt u het aquarium bij u thuis laten bezorgen? Dat kan. Na het plaatsen van uw bestelling, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Onze chauffeur helpt bij levering het aquarium naar binnen te brengen (enkel begane grond).

Gemiddeld genomen kunnen wij het aquarium zo’n 5 tot 10 werkdagen na bestelling bij u leveren.

Opsturen
Tevens bieden wij de mogelijkheid uw bestelling op te sturen. In het geval van losse producten, zoals accessoires, gebeurt dit als pakketpost via PostNL.

In het geval van een aquarium gebeurt dit via pallet zending met onze vaste transporteur. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Gemiddelde levertermijn bedraagt hierbij 2 tot 5 werkdagen.

Verkooppunten
Wilt u liever een Aquaja Diamond Line bij een winkel bekijken? Dat kan! Wij werken samen met 2 flagstore dealers, waar u terecht kan. Dit zijn Coral & Fishstore in Breda en Diebo Huisdierwereld in Nieuwegein.