Testimonials

Wij zijn trots op het groeiend aantal Aquaja Diamond Line aquariums onder de liefhebbers. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk hier dan enkele onafhankelijke verhalen van gebruikers van onze aquaria!

Lorenzo Lenaerts – Aquaja Diamond Line 400

Sinds de aankoop van mijn Aquaja Diamond Line 400 ben ik zeker dat ik een top aquarium in mijn bezit heb. Na een hoop stress met mijn vorige aquarium, wou ik zo snel mogelijk een oplossing zoeken. Toen viel mijn oog op de Aquaja Diamond Line en ik was meteen verkocht. Super mooie afwerking, zowel van het aquarium als het meubel en de sump. Wat ik ook erg handig vind, is dat er maar 2 leidingen in de overloop box zitten, waarbij de opvoer is ingebouwd in de afvoerleiding. De 2e leiding is de noodafvoer. Het is mijn eerste Aquaja aquarium, maar het zal zeker niet de laatste zijn.

Volg Lorenzo op Instagram!

Alex de Zwart – Aquaja Diamond Line 535

Ik ben super tevreden over het verloop van A tot Z. Snelle en heldere communicatie over producten, levertijden en wanneer de levering plaats zal vinden. Ook de levering is zeer correct en geheel als afgesproken. Goed verpakt en beschermd aangeleverd. Het aquarium is werkelijk prachtig en fantastisch afgewerkt. De installatie van het leidingwerk is een A-B-C’tje en spreekt voor zich. Ook de after-sales communiceert snel en handelt snel. Mijn volgende aquarium zal zeker weer een Aquaja worden!

Johan Kip – Aquaja Diamond Line XL

Na 2 jaar lang een zee aquarium te hebben gehad  is mijn oog gevallen op de Aquaja Diamond Line. Vooral omdat ik groter wilde heb ik gewacht op het uitkomen van het XL model, en op de dag dat deze uitkwam heb ik die ook meteen besteld. Ik ben zeer tevreden over het aquarium, goede verzending, goed verpakt en zeer goede communicatie over verzending en goede hulp achteraf bij het beantwoorden van vragen. Ook het product zelf heeft een goede afwerking en een goede bouw, vooral de onderkast met ruimte en de lay-out van de sump bevalt me heel erg. Kortom een mooi project, nu nog een complete lamp erboven en hij is helemaal klaar voor de komende 5 jaar

Victor Freij – Aquaja Diamond Line 535

Als startende zeewater aquariaan heb ik lang getwijfeld over welke bak ik ging nemen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij het merk Aquaja en ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de geleverde kwaliteit. Het kant en klare leidingwerk is ideaal voor de beginnende en gevorderde liefhebber en de sump is groot genoeg om al je apparatuur in kwijt te kunnen. Alles is goed doordacht en geruisloos af te stellen als je het eenmaal door hebt. Het aquarium is zeker een aanrader om te kopen!

Sjoerd – Aquaja Diamond Line 400

Ik heb vele maanden ingelezen voordat ik aan mijn zeeaquarium begon; ik wilde zeker zijn dat ik iets kwalitatiefs goeds en moois kon neerzetten. Na veel vergelijken kwam ik op de Aquaja Diamond line uit: De afmetingen zijn perfect, de kwaliteit is goed en de klantenservice was geweldig. Waar ik bij vele merken naar dealers werd verwezen kreeg ik bij Aquaja netjes antwoord en foto’s over al mijn vragen. Het aquarium is verder alles wat je mag verwachten en de mogelijkheid om voor een lichtkap te kiezen is zeer fijn, zeker voor mensen die de overstap maken vanuit zoetwater.

Barry Mulhuyzen – Aquaja Diamond Line XL

Eind januari 2022 ben ik begonnen met een ‘’standaard’’ zeeaquarium van 120 cm. Na ongeveer 10 maanden wou ik een grotere bak. Ik wou geen massaproductie aquarium meer i.v.m. de problemen met kitnaden welke je vaak voorbij ziet komen. Ik had veel goede dingen gehoord en mooie bakken gezien van Aquaja dus besloot direct contact op te nemen.

Toevallig bleek dat Aquaja bezig was met het ontwikkelen van de Diamond XL. De directeur Danny vroeg mij of ik het prototype uit wilde proberen waar ik uiteraard volmondig ja op heb gezegd.

Ik heb het aquarium nu sinds november 2020 en het is een uitstekende keus geweest! Je kan zien dat het aquarium volledig met de hand gemaakt wordt, de kwaliteit en afwerking zijn top en ik hoef mij zeker geen zorgen te maken om slechte of zwakke kitnaden!

Ook het contact en de levering was super, ik kreeg tussentijds updates en foto’s. Als je op zoekt bent naar een aquarium van topkwaliteit met een perfecte afwerking, kies dan voor Aquaja!

Volg Barry op Instagram