Support

Op zoek naar een antwoord op uw vraag? Wij helpen u graag verder. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chatfunctie, via Facebook of via het contactformulier.

Compleet systeem

Benieuwd naar een volledige Aquaja Diamond Line? We zoomen op deze pagina dieper in op de technische en unieke details van het aquarium, zoals:

  • Extra helder glas
  • Uniek ‘pipe-in-pipe’ systeem
  • Zeer nauwkeurige schuifkraan
  • Design sump
  • Aluminium frame
  • Geproduceerd in Nederland

Handleidingen

De installatie van een Aquaja Diamond Line is zeer eenvoudig. Komt u er toch niet helemaal uit? Bekijk dan onderstaande handleidingen en video’s.

Veelgestelde vragen

Bekijk via onderstaande links veelgestelde vragen met betrekking tot de website en veelgestelde vragen met betrekking tot de Aquaja Diamond Line series.

Leveringsmogelijkheden

Wij bieden u diverse leveringsmogelijkheden indien u via onze webshop besteld.

Afhalen
U kunt een besteld aquarium op afspraak afhalen op onze locatie in Echt (Nederland). Kies bij het afrekenen voor de optie ‘afhalen’ en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Gemiddeld genomen staat het aquarium binnen 3 tot 5 werkdagen gereed om af te halen.

Levering op route
Wilt u het aquarium bij u thuis laten bezorgen? Dat kan. Na het plaatsen van uw bestelling, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Onze chauffeur helpt bij levering het aquarium naar binnen te brengen (enkel begane grond).

Gemiddeld genomen kunnen wij het aquarium zo’n 5 tot 10 werkdagen na bestelling bij u leveren.

Opsturen
Tevens bieden wij de mogelijkheid uw bestelling op te sturen. In het geval van losse producten, zoals accessoires, gebeurt dit als pakketpost via PostNL.

In het geval van een aquarium gebeurt dit via pallet zending met onze vaste transporteur. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Gemiddelde levertermijn bedraagt hierbij 2 tot 5 werkdagen.

Verkooppunten
Wilt u liever een Aquaja Diamond Line bij een winkel bekijken? Dat kan! Wij werken samen met 2 flagstore dealers, waar u terecht kan. Dit zijn Coral & Fishstore in Breda en Diebo Huisdierwereld in Nieuwegein.

Contactinformatie

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Tel. 0031 – (0)475 74 55 00

info@aquaja.nl
Facebook
Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.