Werken bij

Aquaja als interieurbouwer servicemonteur onderhoudsmonteur glasoperator administratief medewerker

Wij zoeken jou!

Iedere medewerker van Aquaja draagt bij aan ons bedrijf – ongeacht je titel, ongeacht je functie. Als je bij Aquaja werkzaam bent ben je deel van een gepassioneerd team waarin we samenwerken om onze doelen te bereiken.

Wil jij onderdeel zijn van een gemotiveerd team en werken bij een innovatief en gemotiveerd bedrijf? Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Interieurbouwer

Als interieurbouwer ben je vooral verantwoordelijk voor het opbouwen en afwerken van producten voor de huisvesting van levende have en bijkomende werkzaamheden.

Bekijk hier de volledige vacature!

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je veelvuldig op pad om onze maatwerk oplossingen bij klanten te installeren, te onderhouden en eventueel reparaties uit te voeren. Hierbij ben je het gezicht van ons bedrijf bij de klant.

Bekijk hier de volledige vacature!

Sales Medewerker Binnendienst

In verband met de groei die Aquaja doormaakt zijn wij opzoek naar een sales medewerker binnendienst ter ondersteuning van ons verkoopteam. De functie zal met name gericht zijn op de Duitse en/of Franse markt.

Bekijk hier de volledige vacature!

Administratief Medewerker

Heb jij affiniteit met cijfertjes en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Als administratief medewerker draag je onder meer zorg aan het beheer en de administratie van onze debiteuren en crediteuren en verzorg je juiste en tijdige financiële rapportages.

Bekijk hier de volledige vacature!

Bekijk ons laatste nieuws
Meer informatie
Neem contact met ons op
Contact